LET OP: IVM VERHUIZING IS ONS RETOURADRES GEWIJZIGD, NEEM CONTACT OP VOOR RETOURZENDINGEN!!
Voor 16:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
Veilig afrekenen
Bestellingen boven de € 75 gratis verzonden
Persoonlijke service door onze KISHI dames

Verzenden & retourneren

Bezorgen/Delivery

Bestellingen worden uiteraard altijd uiterst discreet verzonden. De sexy producten die Kishi Party & PlayStore verstuurt, zijn verpakt in blanco verzend-enveloppen of dozen zonder herkenbare afzender. Ook de postbode weet niet wat hij of zij komt bezorgen. 

 

Bij verzending binnen Nederland maken wij gebruik van PostNL, of soms van DHL en UPS als dat zo uitkomt. De levertijd is meestal 1 tot 2 werkdagen, soms 3 tot 4 maar dan staat dat bij het product aangegeven. Bij de meeste betaalmogelijkheden wordt je order meteen verwerkt.

Behalve bij overschrijving per bank. Zodra je betaling bij ons binnen is, versturen we direct jouw bestelling. Houdt er rekening mee dat dit 2-3 dagen kan duren!

 

De meeste van de bestellingen worden per brievenbuspakket of pakket verstuurd. Alle brievenbuspakjes worden met track en trace verstuurd. Je krijgt hiervan dan de track en trace code. Hiervoor hoef je dan niet thuis te blijven. Mocht je bestelling echter groter zijn en niet meer per brievenpost bezorgd kunnen worden, dan wordt het per pakketpost verstuurd. De extra kosten hiervan nemen wij voor onze rekening!

Sommige kledingstukken zijn zo groot dat alleen al dit enkele stuk niet als brievenpost verzonden kan worden. Deze worden altijd per pakketpost met track en trace verzonden.

De verzendkosten zijn standaard €6,00. Bestel je meer dan 75 euro? Dan betaal je geen verzendkosten! Eerlijk is eerlijk, mocht je na ontvangst van je bestelling besluiten e.e.a. retour te sturen en daardoor onder de €75,- orderwaarde uit te komen, brengen wij alsnog de €6,00 verzendkosten in rekening. 

Het track en trace nummer van de bestelling wordt je per mail nagestuurd. Je kunt dan dezelfde avond na 20:00 uur met het track en trace nummer en je postcode het pakketje checken, via www.postnl.nl. Voor zendingen buiten de Benelux gebruiken DHL Word Wide Express.

Wil je het pakketje niet thuis bezorgd hebben? Wij kunnen het via PostNL ook op een PostNL punt laten bezorgen (Pakje Gemak). Dit geldt alleen voor grotere bestellingen die niet door de brievenbus kunnen.

 

 

 

“U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren, mits de verzegeling niet verbroken is. Bij verbreking van de verzegeling is uw bestelling definitief en kan deze niet meer geretourneerd worden. Mocht u gebruik maken van uw herroepingsrecht, dan heeft u na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via [email protected]. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.”

 

 Informatie rondom garantie & retour

 Retourneren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via [email protected]. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

 

Uitzonderingen retourneren

 

  1. Bij verzegelde producten. Wanneer de verzegeling verbroken is zijn bij deze producten niet retourneerbaar.
  2. die door de ondernemer tot stand zijn gebracht overeenkomstig specificaties van de consument;
  3. die duidelijk persoonlijk van aard zijn;
  4. die door hun aard niet kunnen worden teruggezonden;
  5. die snel kunnen bederven of verouderen;
  6. waarvan de prijs gebonden is aan schommelingen op de financiële markt waarop de ondernemer geen invloed heeft;
  7. voor losse kranten en tijdschriften;
  8. voor audio- en video-opnamen en computersoftware waarvan de consument de verzegeling heeft verbroken.

 

                          Identiteit ondernemer

 

KISHI PARTY & PLAYSTORE
Goudreinet 19      
6669GD Dodewaard   

LET OP DIT IS ALLEEN EEN POSTADRES, RETOURADRES STAAT OP HET FORMULIER HERROEPING HIERONDER!


[email protected]
085-3035974
KVK: 75103591
BTW: NL860143776B01

 

 

Modelformulier voor herroeping

(dit formulier alleen invullen en terugzenden als u de overeenkomst wilt herroepen)

— Aan
KISHI PARTY & PLAYSTORE
Rembrandtstraat 42
5301sx [email protected]
085-3035974

— Ik/Wij (*) deel/delen (*) u hierbij mede dat ik/wij (*) onze overeenkomst betreffende de verkoop van de volgende goederen/levering van de volgende dienst (*) herroep/herroepen (*):

 
 

 

 

 

 

 

 

— Besteld op (DD-MM-YYYY) :                                     — Bestelnummer :

       
 

 

 
 

 

 

 

 

—  Ontvangen op (DD-MM-YYYY):

 
 

 

 

 

 

— Naam/Namen consument(en)

 
 

 

 

 

 

— Adres consument(en) :

 
 

 

 

 

 

 

— IBAN Rekeningnummer:

 
 

 

 

 

 

— Handtekening van consument(en) (alleen wanneer dit formulier op papier wordt ingediend)

 
 

 

 

 

 

 

— Datum(DD-MM-YYYY):

 
 

 

 

 

 

(*) Doorhalen wat niet van toepassing is.

 

 

 

“U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via [email protected]. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.”

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
Voor 16:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
Veilig afrekenen
Bestellingen boven de € 75 gratis verzonden
Persoonlijke service door onze KISHI dames